AI toepasbaar maken binnen je app of dienstverlening

Er zijn veel mooie toepassingen mogelijk met AI, maar hoe maak je die beschikbaar voor je klanten? Hoe implementeer je het technisch in je product? En hoe zorg je ervoor dat AI daadwerkelijk waarde toevoegt en niet slechts een gimmick is?

Ralph
Ralph

Een proof of concept maken van je AI-oplossing

Ben je enthousiast over de potentie van AI, maar wil je eerst de technische mogelijkheden verkennen en ontdekken waar het de meeste waarde kan toevoegen?

Dan is deze vier uur durende AI-workshop precies wat je zoekt. Tijdens deze workshop gaan we gezamenlijk op zoek naar de mogelijkheden van AI voor jouw app, bedrijf of dienst. Het doel? Een proof of concept ontwikkelen voor jouw AI-oplossing.

De AI-workshop bestaat uit drie onderdelen:

Na de workshop kun je de proof of concept direct inzetten om te testen met klanten, maar het is ook bruikbaar voor het onderzoeken van de technische haalbaarheid. Tijdens de workshop onderzoeken we namelijk welke bestaande AI-oplossingen, zoals OpenAI, direct kunnen worden geïmplementeerd in jouw digitale oplossing.

De proof of concept toont aan of je AI-toepassing werkelijk waarde toevoegt, en biedt tegelijkertijd als referentie voor een inschatting van de kosten. Op basis hiervan kun je beslissen of je verder wilt gaan met de ontwikkeling ervan.

Ook een AI proof of concept ontwikkelen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin tonen we eerdere AI proof of concepts en bespreken hoe we de AI-workshop voor jouw bedrijf, dienst of app kunnen inrichten.

Contact
Curious founders Corjen & Terence

Onze AI projecten

MyPrint.AI

Viesus Cloud

Cases