App ontwikkelaar Utrecht

Als je op zoek bent naar een bureau in Utrecht om een mobiele app te laten bouwen dan kan Reversed Digital je verder helpen. In hartje Utrecht op de Daalsesingel 51 ontwikkelen wij goed ontworpen mobiele apps en web applicaties.

Samen met klanten als Centraal Beheer, Revue en Pathé Thuis streven ernaar om elke app een Maximum Lovable Product te maken. Bij het Maximum Lovable Product gaan we een stapje verder dan een Minimal Viable Product. Wij geloven erin dat een app niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een goede gebruikerservaring moet bieden om echte waardering van je gebruikers te krijgen. Een goede gebruikerservaring geeft gebruikers een reden om vaker terug te keren, hierdoor wordt de loyaliteit verhoogd en genereer je meer omzet.

Wij bouwen iOS apps en Android apps met React Native. Het grote voordeel van React Native ten opzichte van traditionele programmeertalen, is dat je slechts één keer code hoeft te schrijven voor zowel iOS als Android. De code wordt omgezet naar ‘native’ code, waardoor een robuuste en snelle app is gegarandeerd. Dit scheelt veel tijd en kosten.

Voor Frank Energie hebben we bijvoorbeeld een mobiele app ontwikkeld waar klanten inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik en slim kunnen inspelen om hun verbruik te verlagen. Daarnaast ontwikkelen we doorlopend aan de website en back office. Het systeem is vanaf het begin zo schaalbaar mogelijk opgezet. Op dit moment worden moeiteloos meer dan een miljoen data entries per dag verwerkt.

Hoewel ons hoofdkantoor in Utrecht zit, zijn we een internationaal georiënteerd team. We werken voor zowel lokale als internationale bedrijven. Wij focussen op startups met funding en gevestigde bedrijven met een (nieuwe) digitale propositie die een mobiele app of web applicatie nodig hebben.

Heb jij een vraag over het ontwikkelen van een mobiele app of web app? Stuur ons dan gerust een mail of neem telefonisch contact op. We denken graag mee!

Ruben Heijbroek

Excited about the future?

Waar Reversed Digital je mee kan helpen:

Cases

Frank Energie

Viesus Cloud

Cases