Ontwikkel apps die waarde opleveren voor je klanten en je business

Definieer en prioriteer de onmisbare features voor jouw MVP in onze MVP roadmap workshop. Voor startups en middelgrote bedrijven die een succesvolle mobiele app of webapp willen lanceren.

Het doel van de MVP (Minimum Viable Product) roadmap workshop is om een fundament te leggen dat ervoor zorgt dat je in korte tijd een eerste versie van je app lanceert die zoveel mogelijk waarde biedt aan je potentiële klanten.

Daarnaast krijg je inzicht in de benodigde tijd en kosten om jouw app te realiseren. Een must om de scope van je app scherp te maken, ongeacht of deze intern of door externe partijen wordt ontwikkeld.

Zelf je MVP scopen?

Op deze pagina beschrijven we stap voor stap hoe je zelf een MVP kunt scopen en tot de functionaliteiten kunt komen die de meeste waarde opleveren voor je klanten.

Voor wie is deze workshop?  

Start-ups en middelgrote bedrijven die een succesvolle nieuwe dienst willen ontwikkelen of hun app willen uitbreiden met waardevolle functionaliteiten.

Waarom Reversed?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van mobiele apps en webapps voor diverse klanten, waaronder ING, Eneco en FinancialLease.nl, en het lanceren van diverse eigen producten, waaronder Frank Energie, weten we als geen ander hoe cruciaal scoping en prioritering is om een succesvolle app te bouwen en te schalen.

Hoe ziet de workshop eruit?

Tijdens de workshop gaan we diep in op jouw app en maken we gebruik van verschillende canvassen en methodes om tot een juiste scope en roadmap te komen. In onze whitepaper kan je deze canvassen zelf al uitproberen.

We beginnen de dag met een korte introductie, waarin we de aanpak van de dag bespreken. Daarna behandelen we je product en app, inclusief de propositie, je businessmodel en alle uitdagingen die daarbij komen kijken.

Vervolgens brengen we alle functionaliteiten in kaart met behulp van een feature map canvas. Dit stelt ons in staat kritisch na te denken over welke features passen bij je doelgroep en deze vervolgens te prioriteren. Op basis van deze features voeren we een analyse uit naar alle technische benodigdheden en de technische uitdagingen die daarbij komen kijken.

Als dit allemaal gedaan is, maken we een roadmap met alle mijlpalen. Aan elke mijlpaal koppelen we specifieke doelen, gebruikmakend van ons roadmap canvas. Tot slot bepalen we de beste vervolgstappen die je kunt nemen.

De essentiële features voor je app bepalen?

Overweeg dan om een MVP roadmap workshop te doen met ons ervaren team van ontwikkelaars en designers. Tijdens een gratis call denken we graag met je mee over hoe we het best de workshop kunnen inrichten voor jouw business en dienstverlening.

Ons werk

Frank Energie

Woolsocks

Cases