Plug-in app development team

Met een plug-in development team haal je in één klap een volledig op elkaar ingespeeld team in huis. Voorkom lange zoektochten naar designers, developers en andere team leden, en dus veel sneller kan lanceren met je mobiele app of web app. 

Monique
Monique

De voordelen van een plug-in tech team

Alle tijd is kostbaar en je wil het optimale halen uit je investering. Het inhuren van ons plug-in dev team zorgt voor een sterk fundament van je app. Hier een aantal voordelen van ons plug-in tech team.

In een eerste sessie bespreken we alle requirements van je app. In deze sessie kijken we naar het doel wat je wil bereiken met je app en welke functionaliteiten je nodig hebt. We kijken met welke micro services je wil koppelen en of er eventueel een back-end nodig is voor het opslaan van klantdata. 

Terence Huijgen

Stel je vraag aan Terence

Na dit gesprek geven we advies over het kiezen van de juiste technology stack. Dit doen we in een overzichtelijk rapport. We helpen je met het maken van een roadmap en het stellen van goede prioriteiten. Hierin staat precies omschreven welke doelen we per fase willen bereiken en welke functionaliteiten hiervoor ontwikkeld moeten worden. In deze roadmap we geven we een eerste indicatie van de benodigde capaciteit. De gemaakte uren worden per sprint gefactureerd. Bij een akkoord kunnen we direct starten met het ontwerpen en ontwikkelen van je app.

We werken in sprints van twee weken. Hierdoor vormen we samen met jou één team. In onze wekelijkse sprint meetings kan er makkelijk worden bijgestuurd en bepalen we gezamenlijk de prioriteiten.

We leveren een zelfsturend team van senior tech mensen. In elk team zit een designer, ontwikkelaar en product manager. Je hebt niet van elke rol een fulltime persoon nodig. We passen de capaciteit per rol aan op jouw situatie. Het team is goed op elkaar ingespeeld omdat we meerdere mobiele en of webapps ontwikkelen. 

Je kunt zelf de capaciteit per sprint bepalen. Hierdoor blijf jij in de lead en kan je ons volledig afschalen als je bijvoorbeeld zelf een intern team hebt aangenomen.

Je kunt later de ontwikkeling intern overnemen. We dragen dan de ontwikkeling goed over aan je interne team en nemen een adviserende rol aan om de juiste mensen te vinden en je tech team goed draaiend te krijgen. We gebruiken een populaire en robuuste tech stack. Zo ontwikkelen we de front-end bijvoorbeeld in React en React Native. Een populair javascript framework wat de zoektocht naar interne developers makkelijker maakt.

Plug-in development team iets voor jou?

In een vrijblijvend adviesgesprek geven we je tips over het inrichten van je tech stack en geven we advies om het meeste uit je app development te halen.

Contact
Curious founders Corjen & Terence

Bekijk de cases voor onze aanpak

FinancialLease.nl

Viesus Cloud

Cases