UX design

Reversed Digital ontwikkelt mobiele apps en web applicaties. Ons team bestaat uit UX designers, visual designers en ontwikkelaars. We zijn specialist in het bouwen van gebruiksvriendelijke applicaties.

UX design (user experience design) speelt een belangrijke rol binnen onze projecten. Door in gesprek te gaan met klanten alvorens je een oplossing bedenkt maak je apps die veel beter aansluiten bij de wensen van je gebruikers.

Onze designers en developers werken nauw samen om de interface van een app of web app te finetunen. Er wordt nooit wat over de schutting gegooid. Door goed ontworpen schermen is er minder ruis tussen design en development, waardoor wij in staat zijn om efficient apps te bouwen. Dit scheelt weer in tijd en uiteindelijk in kosten.

Testen doen we al in een vroeg stadium. Zo beginnen we met een design sprint waarin we doormiddel van workshops in gesprek met gebruikers om achter hun wensen en pijnpunten te komen, om deze vervolgens te vertalen naar oplossingen. We testen vervolgens de oplossing in de vorm van een klikbaar prototype. Het doel van deze gebruikers tests is om te kijken of de oplossing ook aansluiting vindt met de wensen van je gebruikers.

Daar stopt het niet. De beste feedback krijg je pas als je product live is. Daarom bouwen we zo snel mogelijk een eerste testbare versie die genoeg waarde biedt voor je doelgroep. Veel agencies gaan voor een Minimum Viable Product, maar wij gaan een stapje verder. Wij vinden dat een uitstekende gebruikerservaring nooit mag ontbreken. Een tevreden gebruiker is loyaler en zal op de lange termijn ook meer omzet genereren voor je bedrijf. Met onze focus op design streven we daarom altijd naar een Maximum Lovable Product.

Als Reversed Digital werken we graag samen mét onze klanten en niet vóór onze klanten. Aan het begin van het project stellen we een gezamenlijk team samen. Doormiddel van workshops, standups, refinements en demo’s opereren we echt als één team en kunnen we ook snel bij sturen wanneer nodig.

Wil je meer over onze UX aanpak weten of weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ruben Heijbroek

Excited about the future?

Waar Reversed Digital je mee kan helpen:

Cases

Frank Energie

Viesus Cloud

Cases