React Native Ontwikkelaar

Reversed Digital is specialist in React Native en React ontwikkeling. Samen met ruim 15 ontwerpers en ontwikkelaars bouwen we apps van hoge kwaliteit. Robuuste en snelle applicaties met een uitstekende gebruikerservaring vinden wij enorm belangrijk.

Mobiele apps bouwen we met React Native. React Native vertaalt code direct naar iOS en Android waardoor alle code daadwerkelijk ‘native’ is. Hierdoor hoef je slechts één keer code te schrijven voor beide platformen. Dit scheelt praktisch de helft van de ontwikkelingskosten, terwijl de gebruikerservaring en stabiliteit wel gegarandeerd blijft.

Voor Frank Energie gebruiken we React Native voor het ontwikkelen van de mobiele app waar klanten inzicht krijgen in hun energieverbruik en facturen kan inzien. Ook ontwikkelen we de website en back office en verwerken meer dan een miljoen data entries per maand. En voor Woolsocks (een Fintech app) gebruikten we React Native om in korte tijd een mobiele app te ontwikkelen waarmee het interne development team verder mee aan de slag kon.

Bij Reversed bouwen we Maximum Lovable Products in plaats van Minimum Viable Products. Met onze Maximum Lovable Product methode zorgen we ervoor dat alle applicaties die we bouwen niet alleen functioneel zijn, maar ook een uitstekende gebruikerservaring bieden. Tevreden gebruikers zijn loyaler en leveren dus ook meer omzet op voor je bedrijf.

We geloven in echte nauwe samenwerking met onze klanten. Samen met jou stellen we een team samen waarin we met elkaar de app gaan realiseren. Jouw input en kennis is enorm belangrijk om een goede applicatie te kunnen realiseren.

Wil je weten wat React Native kan betekenen voor jouw bedrijf en dienstverlening? Stuur ons dan gerust een mail of neem telefonisch contact op. We denken graag mee!

Ruben Heijbroek

Excited about the future?

Waar Reversed Digital je mee kan helpen:

Cases

Frank Energie

Viesus Cloud

Cases