App ontwikkelaar Amsterdam

Wil je een app laten bouwen door een ontwikkelaar in Amsterdam? Dan kan Reversed Digital je helpen. Voor onze klanten in Amsterdam ontwikkelen wij maatwerk mobiele apps en web applicaties.

Samen met Amsterdamse bedrijven zoals Gassan, Schiphol en Frank Energie ontwikkelen we apps die niet alleen functioneel zijn maar ook een uitstekende gebruikerservaring hebben. Wij noemen dit Maximum Lovable Products. Een goede User Experience is niet alleen een kwestie van een mooi ontwerp, maar gaat ook over de betrouwbaarheid en snelheid van de app. Gebruiksvriendelijke apps zorgen voor loyalere gebruikers en dat resulteert uiteindelijk in meer omzet.

Onze mobiele apps worden gebouwd in React Native. React Native is erg populair, mede omdat de code wordt omgezet in ‘native’ code, wat zorgt voor robuuste en snelle apps. Een ander groot voordeel is dat je voor Android en iOS slecht één keer code hoeft te schrijven. Dit scheelt veel development tijd en geld.

Wij bouwen bijvoorbeeld de mobiele app van Frank Energie in React Native. Hierin kunnen gebruikers aanmelden, hun verbruik inzien en toekomstige energie prijzen bekijken. Ook bouwden we de Woolsocks en Financial Lease apps in React Native.

Heb jij een vraag over het ontwikkelen van een mobiele app? Wij kunnen je daarbij helpen.

Ruben Heijbroek

Excited about the future?

Waar Reversed Digital je mee kan helpen:

Cases

Frank Energie

Viesus Cloud

Cases